Staňte se našimi fanoušky na:

Jahody zapečené s merengue

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jahody nakrájíme na kousky a rozdělíme do 4 kokotek (malých zapékacích mističek). 2) Posypeme je skořicí a třtinovým cukrem. 3) Z bílků ušleháme sníh, přidáme cukr a zašleháme. 4) Bílky dáme na jahody a zapečeme na několik minut na 200 °C. Sníh by měl zezlátnout. 5) Podáváme teplé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
objev |8. června 2015
Merengue v názvu je francouzský výraz pro sněhové pečivo. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!