Staňte se našimi fanoušky na:

Comtessa de noir podle Mirky Slavíkové

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny - prosátou mouku, kypřící prášek, skořici, kakao, mandlové lupínky a čokoládu. Ve druhé míse šleháme změklé máslo se žloutky a moučkovým cukrem do pěny, pak postupně přidáváme červené víno a zakysanou smetanu. Zvlášť si ušleháme bílky s krupicovým cukrem do sněhu. Hotový sníh opatrně vmícháme do žloutkové pěny. Nakonec vmícháme sypkou směs a vymícháme těsto. Nalijeme ho do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |13. prosince 2013
ukládám si Odpovědět
kockaviky |3. listopadu 2013
zajímavý recept, ukládám Odpovědět
VELKAKOKI |15. září 2013
mňamka Odpovědět
Hanina |10. září 2013
vypadá dobře, ukládám Odpovědět
allys89 |10. září 2013
super recept ;) Odpovědět
lucy3 |6. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
PF*13 |16. července 2013
luxusní Odpovědět
Lenny |15. června 2013
delikatesa Odpovědět
martinnatr |8. června 2013
krása Odpovědět
ladunka |26. května 2013
tak to bude bomba ke kafíčku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!