Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté maso na zelí

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi potřené olejem orestujeme maso do zhnědnutí, osolíme a okořeníme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pekáček vytřeme olejem a na dno rozložíme okapané zelí (kdo chce může zelí propláchnout, aby nebylo tak kyselé). Na zelí rozprostřeme opečené maso a na ně naskládáme brambory. Osolíme je a zalijeme smetanou. Pekáč zakryjeme, vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme do změknutí brambor, asi 30 minut. Pak sundáme poklop a ještě chvíli pečeme do zezlátnutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |16. ledna 2015
Mohu doporučit, je to mňamka Odpovědět
Lenny |13. července 2013
dobrůtka Odpovědět
kote19 |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
eviti |10. května 2013
dobrý recept Odpovědět
annie |8. května 2013
zkusíme Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!