Staňte se našimi fanoušky na:

Medoilónky pražského uzenáře

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí maso nakrájíme na medaílónky,opatrně je naklepeme,osolíme,opepříme a opečeme z obou stran v pánvi na oleji.Přidáme očištěné nakrájené žampióny,pórek a šunku,promícháme a krátce opečeme.Pak vše zalijeme smetanou,dochutíme kari a solí,vmícháme škrobovou moučku rozmíchanou vtrošce vody a krátce povaříme do do zhoustnutí. Podáváme s opečenými brambory nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |25. července 2013
dobré Odpovědět
b* |25. července 2013
dobrota Odpovědět
tepito |24. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!