Staňte se našimi fanoušky na:

Masové tyčinky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180 °C. Maso, barbecue omáčku nebo kečup, jarní cibulky a slaninu smíchejte v míse. Podle chuti osolte a opepřete. Šestnáct dřevěných špejlí namočte na deset minut do vody. Z masa postupně lžící odebírejte a kolem špejle vždy vytvořte karbanátek. Na středním plameni rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a pak na něm postupně opečte masové tyčinky. Každou vždy tři až čtyři minuty, aby maso zhnědlo. Poté tyčinky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě dalších deset minut. Majonézu smíchejte s další barbecue omáčkou nebo kečupem a podávejte spolu s tyčinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!