Staňte se našimi fanoušky na:

Maso v zelené krustě

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předehřejte troubu na 175°C. Česnek očistěte a utřete. Petrželovou, celerovou a cibulovou nať operte a jemně posekejte. Smíchejte s vejcem, hořčicí a mletými oříšky. Osolte a opepřte. Krkovičku (může být i jiné maso) osolte a opepřte ze všech stran, obalte v mouce a pomažte hořčicovo-bylinkovou směsí. Přeneste na pekáč. Po 10 minutách pečení podlejte 250 ml vody. Pečte asi 75 minut. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě. Za 20 minut před koncem pečení masa, přidejte k němu oloupané brambory. Hotovou pečeni přikryjte alobalem a nechte ve vypnuté troubě dojít. Maso krájejte na plátky asi 1 cm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |15. června 2014
1** dobré, nemusí být krkovička, může být pečeně nebo i drůbeží maso :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!