Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarské roštěnky

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky na okrajích nakrojíme, naklepeme a osolíme. Na sádle opečeme. Pak je vyjmeme a na tuku od opékání osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, promícháme v ní papriku, přidáme rajský protlak, drcený kmín, česnek, majoránku i sůl. Opečené maso přidáme k základu, podlijeme a dusíme. Téměř před změknutím přidáme papriky nakrájené na proužky a necháme je změknout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |24. června 2013
dobré Odpovědět
Tea |28. února 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!