Staňte se našimi fanoušky na:

Lososový tatarák

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Filet z lososa zbavíme kůže nakrájíme ho na drobno. 2) Šalotku nakrájíme na drobno. 3) Osolíme, opepříme, zakápneme limetkovou šťávou - množství dle chuti. 4) Dochutíme koprem a hořčicí, necháme vychladit a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |21. řijna 2014
Podáváme s plátky bagetky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!