Staňte se našimi fanoušky na:

Květáková pečeně

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák povaříme v osolené vodě(ne úplně do měkka).když trochu prochladne rozdělíme si ho na růžičky,které klademe do zapékací misky,vymazané máslem a vysypané strouhankou.Mleté maso promícháme s namočenou houskou ,trochu osolíme ,přidáme trochu koření do mlet.mas,vmícháme 3 žloutky-zahustíme trochou strouhanky a nakonec přimícháme tuhý sníh ušlehaný ze 2 bílků.Tímto těstíčkem pokryjeme květák a navrchu posypeme strouhaným sýrem,v troubě zapečeme.Podávat můžeme s bramborem,chutná i s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |6. května 2013
Zajímavé... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!