Staňte se našimi fanoušky na:

Květáková musaka

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Květák omyjeme, uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a vychladlý jej pak rozebereme na růžičky. Rozehřejeme si olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme a přidáme maso a společně smažíme asi 25 minut, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Rozšleháme vejce s moukou a mlékem. Vychladlé růžičky namáčíme ve vejcích a smažíme na rozehřátém oleji. Do zapékací mísy skládáme vrstvu květáků a na ní vrstvu masa. Na vrchu musí být květák. Rozšleháme vejce se smetanou, přelijeme tím připravenou musaku a pečeme v troubě předehřáté na 200 ˚C asi 35 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!