Staňte se našimi fanoušky na:

Květák v bramboráku

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme do poloměkka v mírně osolené vodě. Ze struhaných brambor, vajec, hladké mouky (trošku si necháme na obalení květáku), mléka a ostatních surovin uděláme hustší bramborákové těsto. Růžičky květáku obalíme v hladké mouce (aby těsto nesjíždělo) a v bramborákovém těstě. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Vhodnou přílohou je jakýkoliv zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
mňam, bramboráky miluju, květák je taky dobrota, takže dokupy to nemůže být nic jiného než lahůdka!! ;) 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!