Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí steak na tymiánu s celerovo-cuketou přílohou

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kuřecí prsa naklepeme a osolíme. Připravíme si marinádu z olivového oleje, sójové omáčky, soli, pepře a tymiánu. V ní maso namarinujeme a položíme na rozpálenou pánev. Pečeme z obou stran 5 minut. Celer očistíme, nakrájený na velké kostky a povaříme do poloměkka v osolené vodě. Po uvaření jej přidáme do misky se stejně nakrájenou syrovou cuketou, polijeme olivovým olejem, osolíme a přidáme rozdrcený česnek a tymián. Smažíme na pánvi dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!