Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí italské závitky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sýr utřeme s bylinkami a česnekem, přidáme na drobné kousky pokrájené rajče, přisolíme a připepříme mletým bílým pepřem. Plátky kuřecího masa naklepeme a potřeme nádivkou v italských národních barvách - červená, bílá, zelená. Maso zavineme a vložíme do olejem dobře potřených listů alobalu, který velmi pevně uzavřeme. V širokém kastrolu dáme hřát vodu a když dosáhne teploty asi 90 stupňů, vložíme do ní alobalové balíčky s masem. Pomalu, na slabém ohni, tedy nikdy ne plným varem, při kterém by voda klokotala, vaříme asi 15-20 minut. Necháme pět minut prochladnout, alobal rozřízneme a na polovinu překrojené závitky položíme do hnízdeček ze širokých vařených nudlí. Přelijeme rajskou omáčkou, třeba i ze sáčku, nebo dobrým kečupem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!