Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí roláda v protlaku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí plát naklepeme, osolíme, potřeme kečupem a hořčicí a poklademe plátky šunky. Maso svineme do rolády a zpevníme nití. Konce rolády nemusíme zpevňovat, vytékající hořčice nevadí. Na rozehřátém másle roládu ze všech stran opečeme, dokud maso nezbělá. Přidáme hořčici, rajský protlak, bujón, podlijeme vodou a dusíme asi 40 minut. Roládu vyjmeme a omáčku dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a povaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku můžeme dochutit solí a cukrem. Podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |27. srpna 2013
zkusím Odpovědět
b* |26. srpna 2013
parádní Odpovědět
FOTOrecepty |26. srpna 2013
Super ;-) Odpovědět
pes |26. srpna 2013
tak,tak-proto palce nahoru!!! Odpovědět
q |26. srpna 2013
...zase u hodnocení fotek řádí škodná Odpovědět
Lenny |25. srpna 2013
to musí být dobrota Odpovědět
renda9 |25. srpna 2013
super Odpovědět
i |25. srpna 2013
hezké fotečky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!