Staňte se našimi fanoušky na:

Krůťánky

Autor receptu: jarec777 (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dejte do mísy krůtí mletou (pokud neseženete, namelte si na hrubo cokoliv kromě prsou, bylo by to suché), přidejte sůl, pepř, vejce, grilovací koření, mletý kmín, nasekejte bylinky nahrubo, zahustěte solamylem, případně střídkou chleba. Chlapi můžou přidat chilli. Rukama promíchejte. Namočte si ruce ve studené vodě a udělejte placičky o velikosti karbanátku.Opečte napřírodno na slunečnicovém oleji prudčeji do zlatova. Pokud to nepřepečete, budou křehké, šťavnaté a díky bylinkám krásně voňavé. Jen pozor na libeček, to nedávejte moc, nebo přetluče veškerou chuť. Výborné s bramborovou kaší a ledovým salátem se sladkokyselou zálivkou. Případně s pečivem, hořčicí a cibulkou najemno a kyselou okurkou jako svačina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |18. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Sofii |16. května 2013
Taky se mi to líbí :-) Odpovědět
planeta |16. května 2013
krůtí maso je nejen zdravé, ale i moc dobré, recept se mi líbí, ukládám a doporučuji všem Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Hezký název :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |14. května 2013
To se mi moc líbí!!! Odpovědět
A |14. května 2013
krůtí maso mám nejraději Odpovědět
petr.helman.5|24. března 2015
Moc rád zkusím Odpovědět
jana.kozova|26. řijna 2013
určitě upeču. Odpovědět
Aggie|14. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!