Staňte se našimi fanoušky na:

Křehké maso

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme vejce, škrob, sůl, pepř, hořčici, kečup, prolisovaný česnek a olej. Vykoštěné kotlety nebo kýtu nakrájíme na tenké plátky, vložíme do nálevu a necháme v chladničce do druhého dne. Pak plátky masa opékáme na rozpáleném oleji po obou stranách a podáváme s hranolkami a zaleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |13. června 2013
uloženo Odpovědět
PetulkaH |13. června 2013
dobrota Odpovědět
macik |13. června 2013
zkusim Odpovědět
Katty148 |13. června 2013
Mňamka 1++ :)) !!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!