Staňte se našimi fanoušky na:

Krajová třímasá bašta se zelím

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zelí dáme do hrnce,zalijeme vodou a necháme vařit zhruba 50 minut pod trochu odkrytou pokličkou.Špekáčky nařízneme,z anglické slaniny odkrojíme kůži.Maso naklepeme,na 3 místech nařízneme,osolíme malinko opepříme a potřeme rozetřeným česnekem po obou stranách.maso,slaninu a špekáčky opečeme na sádle.Dáme na talíř přidáme knedlíky a zelí a maso polijeme vypečenou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!