Staňte se našimi fanoušky na:

Košický vepřový steak

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa mírně naklepeme,osolíme,okořeníme,posypeme moukou a z obou stran opečeme společně s párky nakrájenými na hřebínek.Ve výpeku zpěníme slaninu s cibulí,přidáme pokrájené žampiony,hrášek a kapii,podlijeme vodou a přidáme rozetřený česnek a kečup.Spolu s masem všechno podusíme,zalijeme vínem,povaříme,zjemníme máslem.Směs rozložíme na plátky a ozdobíme párkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jan |15. dubna 2013
Bagorz, tady nejsme ve škole, neučíme se pravopisu ani gramatice, ale vaříme pro přátele. Velké -K- nebo malé -k- tomu steaku rozhodně na chuti nic neubere, - je výborný, vyzkoušel jsem jej a mohu doporučit. :-) :-) :-) Odpovědět
Bagorz |25. března 2013
Dobré! Košický se ale píše s velkým K :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!