Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněné kuličky "Čcha-Wan-Tsi"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso pořádně promícháme s jemně nakrájenou cibulí, zázvorem, koroandrem, skořicí, sójovou omáčkou, smetanou, vodou, drobně usekanou zeleninou, vínem paprikou, glutasolem, drcenými máčenými krevetkami (nemusí být) a škrobovou moučkou, podle potřeby dosolíme a dobře prohněteme. Pak uděláme drobné kuličky (prům.asi 2 cm), lehce obalíme v solamylu a usmažíme na oleji ze všech stran dozlatova. Mísu vyložíme hlávkovým salátem a položíme na něj hotové kuličky. Kuličky se namáčejí do sójové omáčky nebo do směsi pepře a soli. Podáváme jako předkrm nebo k vínu, případně jako hlavcní chod s rýží a salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!