Staňte se našimi fanoušky na:

Klobása k zapékání do těsta

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Všechno maso umeleme a zamícháme do něj koření a trochu vody.Polotuhou směsí plníme do sdíraných vepřových střev,která přetáčíme na klobásy hmotnosti 100-150g.Klobásy balíme do polotuhého,mírně slaného těsta a pečeme v troubě nebo smažíme na pánvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |22. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!