Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnové zelí

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle a vsypeme na osmaženou cibulku. Dle chuti osolíme, přidáme kmín. Trochu podlijeme a zaprášíme moukou (2 lžičky) a dusíme pod pokličkou . Nakonec okyselíme citrónovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |8. ledna 2013
děláváme Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |6. ledna 2013
kedlubnové zelí je fakt skvělé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!