Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnové karbanátky

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané kedlubny nařežeme na přibližně 1 cm silné plátky a uvaříme je v osolené vodě do poloměkka. Pak je obalíme v trojobalu (nejprve v mouce, pak v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance) osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |8. května 2013
mňam :) Odpovědět
Jana 9|19. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!