Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnové karbanátky

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané kedlubny nařežeme na přibližně 1 cm silné plátky a uvaříme je v osolené vodě do poloměkka. Pak je obalíme v trojobalu (nejprve v mouce, pak v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance) osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |14. června 2013
zkusím Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
laetti |9. května 2013
dobrota Odpovědět
maka |9. května 2013
mnam Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-)) Odpovědět
eviti |8. května 2013
dobré Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám k oblíbeným Odpovědět
PetaDomca |8. května 2013
mnam Odpovědět
simm |8. května 2013
Zní to zajímavě. :-) Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!