Staňte se našimi fanoušky na:

Kečup po starodávnu

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata oloupeme,nakrájíme,zeleninu rozemeleme,přidáme všechno koření a dusíme doměkka.Když směs zhoustne,vlejeme víno a vodku a necháme dojít.Vyjmeme hřebíčky a necháme vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. listopadu 2013
škoda že už je po rajčatech, z kupovaných to nemá smysl děla, tak až za rok. Odpovědět
doxunka|5. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!