Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelová poleva moc dobrá

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 180 g cukr moučka
  • 3 lžíce voda

Pracovní postup:

Ze čtvrtiny dávky cukru připravíme karamel. Cukr za stálého míchání pomalu zahříváme, až se zbarví do zlatohněda a příjemně voní. Potom ho zalijeme vodou a opět povaříme a pořád mícháme dohladka. Ještě horký karamel vlijeme do zbylého cukru a důkladně mícháme, až je karamelová poleva hladká a lesklá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |30. června 2013
super tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!