Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr v alobalu

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na polovině másla. Šunku nakrájíme na proužky. Osolené porce kapra položíme na dostatečně velké čtverce alobalu potřené olejem a poklademe směsí žampionů a šunky. Zakapeme vínem, kečupem a worcesterem. Navrch položíme kousky másla. Porce zabalíme do alobalu a pečeme asi 15 minut v horké troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!