Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna segedínská

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu nakrájíme na menší kousky i s kostmi, vložíme na cibulku osmaženou na sádle a trochu podusíme. Osolíme, přidáme papriku, zelí a bílé víno, trochu zaprášíme moukou a chvilku dusíme. Podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!