Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduché kuře na talíři

Autor receptu: Tereza21 (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky nebo půlku s kůží osolíme a dáme na starý talíř, který vydrží velkou teplotu. Pečeme v troubě při 170°C do měkka a do zlatova, podléváme šťávou, která z masa pustila. Jako přílohu většinou volím rýži a k tomu kyselou okurku. Recept doporučuji, protože s ním není skoro žádná práce, kuře má křupavou kurčičku a maso se rozpadá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |11. řijna 2013
Je to pravda, není nad rychlé recepty - OK. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!