Staňte se našimi fanoušky na:

Játrová omáčka se slaninou

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a osmahneme na ní nakrájenou cibuli. Vmícháme naškrábaná nebo umletá játra a za stálého míchání je opečeme. Mírně podlijeme a krátce podusíme. 2. Ze sádla a mouky připravíme zlatou jíšku, rozředíme jí vývarem nebo vodou, přilijeme k podušeným játrům a vaříme asi 20 minut. Nakonec omáčku okořeníme a osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
super :) Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
snilek21 |7. května 2013
dělám uplně stejně Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
water |6. května 2013
ulozeno Odpovědět
slavuska |4. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!