Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na víně

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra ( vepřové, hovězí nebo telecí) odblaníme, nakrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Opepříme, potřeme hořčicí a poprášíme moukou. Potom orestujeme ne oleji a vyndáme je na talíř. Ve výpeku zesklovatíme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme ještě trochu hořčice, med, tymián a zalejeme vínem. Necháme odvařit alkohol, přidáme máslo obalené v mouce, játra, sůl a ještě krátce povaříme. Dobře se k tomu hodí hranolky, opékačky, ale mě k tomu nejvíc chutná čerstvý chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzapetrik91 |25. června 2013
skvele Odpovědět
Lenny |22. června 2013
receptík mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!