Staňte se našimi fanoušky na:

Jak se dělá drobenka

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme změklé máslo, moučkový cukr, vanilkový cukr, špetku mleté skořice a postupně přidávejte prosátou polohrubou mouku, v míse promneme rukama , tak aby se utvořily drobné žmolky. Pak už jen stačí jí jen posypat na připravený koláč a dát zapéct. Drobenka nemusí být jen z másla, cukru krupice a bílé mouky. Můžeme si ji udělat s jemným třtinovým cukrem a jemně mletou celozrnnou moukou,drobenku můžeme různě ochucovat – strouhaným kokosem, mletými ořechy. Ovonět ji můžete také rumem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |31. května 2014
OK** Odpovědět
Šuldeska |25. května 2014
Pěkné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!