Staňte se našimi fanoušky na:

Jahůdkový džem

Autor receptu: -1 (29 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zralé i přezrálé jahody nejdříve ve studené vodě dobře opláchneme a odstraníme zelené části.Dáme do kastrolu a prudce vaříme,až se částečně odpaří.Po částech přidáváme cukr,aby se var nepřerušil,do zbytku cukru přidáme Petosu a ještě 5 minut povaříme.Horký džem plníme do čistých skleniček,upevníme víčky a obrátíme dnem vzhůru-tak necháme do vychladnutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |12. září 2013
jahodový je nejlepší Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
Mnam, milujeme jahůdkové džemy :) Odpovědět
pecenicko |2. srpna 2013
dobrota Odpovědět
dagos |27. července 2013
mńam, ukádám Odpovědět
H-D |27. července 2013
hezké foto Odpovědět
dagos |2. července 2013
mňam, 1+ Odpovědět
PetulkaH |24. června 2013
dobrůtka Odpovědět
Anna1960 |24. června 2013
super Odpovědět
ehm |19. června 2013
dobrý tip Odpovědět
i |18. června 2013
luxusní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!