Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový páj

Autor receptu: vera.sucha.50 (149 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, cukr, změklé máslo a vodu zpracujeme na tužší těsto, rozválíme na silnější placku a vyložíme s ní koláčovou formu vymazanou tukem.Těsto na několika místech propíchneme vidličkou, aby se během pečení těsto nezdvihlo. Korpus pečeme při teplotě 170°C dozlatova a necháme vychladnout. Korpus potřeme jahodovým džemem, poklademe pokrájenými jahodami, zalijeme připravenou želatinou a necháme v chladničce ztuhnout do druhého dne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |22. července 2014
***** Odpovědět
PetulkaH |10. června 2013
dobrota Odpovědět
T3r3z |9. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
Aggie|10. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!