Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová zmrzlina s kysanou smetanou

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
155× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody očistíme, umyjeme a společně se smetanou rozmixujeme. Podle chuti přidáme cukr. Směs nalijeme do misky z umělé hmoty, přikryjeme víkem a dáme do mrazáku. Po hodině zmrzlinu prošleháme a dáme zpět mrazit. Tak to uděláme 2x - 3x. Pokud se nám udělají ve zmrzlině krystalky, tak tyčovým mixérem rozmixujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barakuda |1. února 2013
taky dělám, používám na ni formičky Odpovědět
liza |31. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Monina |30. ledna 2013
už aby byly čerstvé jahůdky, mňam Odpovědět
evahu |30. ledna 2013
zmrzlliny my rádi Odpovědět
DAMI |30. ledna 2013
jahody mám v mrazáku tak vyzkouším Odpovědět
izzy|12. řijna 2014
už se těším až to budu mít hotové :) Odpovědět
krups|6. září 2014
mňam vypadá krásně, vyzkouším Odpovědět
marcelanagy.marcela|2. března 2014
vyzkouším Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
klara.kubna.3|31. května 2013
Hmmm, mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!