Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová zmrzlina s kysanou smetanou

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
155× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody očistíme, umyjeme a společně se smetanou rozmixujeme. Podle chuti přidáme cukr. Směs nalijeme do misky z umělé hmoty, přikryjeme víkem a dáme do mrazáku. Po hodině zmrzlinu prošleháme a dáme zpět mrazit. Tak to uděláme 2x - 3x. Pokud se nám udělají ve zmrzlině krystalky, tak tyčovým mixérem rozmixujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vii |25. března 2013
To bude v lete dobrutka Odpovědět
jana.h |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
slava |16. března 2013
dobrota Odpovědět
miri3 |10. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
brenda |25. února 2013
zajímavé Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
monies87 |17. února 2013
no ta vypadá božsky... už se těším mňam... Odpovědět
jana.remkova.7 |13. února 2013
Už jsem taky dělala, myslím z borůvek. Skvělá zmrzlina. Odpovědět
dajul |10. února 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |2. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!