Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhly s dýňovou omáčkou a tofu

Autor receptu: marcela.vesela2 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • olej
  • sůl
  • tofu
  • dýně
  • balení zelí kysané

Pracovní postup:

Do hrnce navrstvíme kyselé zelí, dýni, cibuli podlijeme vodou a necháme dusit do měkka, poté rozmixujeme. Dle potřeby dochutíme sojovkou, ale většinou není potřeba. Jáhly rozvaříme na kaši, před koncem varu přidáme špetku soli a na jemno nastrouhanou mrkev a zelí. Sypeme na oleji osmaženou cibulkou a tofu se sojovkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!