Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlové škubánky - sladké i slané

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly promyjeme ve vodě a pak je několikrát spaříme horkou vodou, potom z nich uvaříme hustou kaši. Lžící namáčenou v rozehřátém másle vykrajujeme škubánky, které rovnáme na talíře. Dozdobíme je buď na sladko - mákem, skořicí nebo strouhaným perníkem, osladíme a omastíme nebo na slano - osolíme, ochutíme smaženou cibulkou a omastíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |3. května 2014
super Odpovědět
jobovab |2. září 2013
dobré Odpovědět
E- |1. září 2013
uloženo Odpovědět
IVETULIATKO |1. září 2013
super Odpovědět
piskotka |1. září 2013
dobré Odpovědět
H-D |1. září 2013
jůů Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!