Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka s nádivkou

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z jablek seřízneme vršky, vykrojíme vnitřky, pak vykrojené vnitřky bez jádřinců na drobno nakrájíme a ihned pokapeme citronovou šťávou. Mleté maso smícháme s nakrájenými vnitřky jablek, pokrájenými játry, na jemno nasekanou šalvějí, dochutíme pepřem, solí a špetkou cukru. Jablka naplníme připravenou nádivkou, vložíme do vymazané zapékací mísy, zbylé máslo rozdrobíme na jablka, polijeme bílým vínem, dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a zapečeme cca 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |11. května 2013
jistě zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!