Staňte se našimi fanoušky na:

Italská rajčatová omáčka

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prolisované stroužky česneku osmahneme na oleji, přidáme nakrájená oloupaná rajčata, oregano nebo majoránku a osolíme. Za občasného zamíchání necháme rajčata dusit. Zdobíme čerstvou bazalkou, podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
dobrá inspirace, jistě dobré Odpovědět
slavuska |4. května 2013
super zdravé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!