Staňte se našimi fanoušky na:

Hustá houbová polévka

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlívu a žampióny očistíme a nakrájíme na menší kousky. Oškrábanou mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle a zelenou petrželku nasekáme. Z mouky a oleje usmažíme světlou jíšku, zalijeme studenou vodou, rozmícháme a přivedeme k varu. Přidáme nakrájené žampióny a vaříme asi 15 minut. Potom vsypeme nakrájenou hlívu, strouhanou mrkev, bujón a koření. Vše povaříme asi 5 minut, dochutíme solí, petrželkou a odstavíme. Polévku rozlijeme do talířů a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |3. září 2013
Vypadá skvěle :) Odpovědět
M* |3. září 2013
dobrá Odpovědět
daramacho |2. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!