Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí výpečky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
148× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, přidáme maso nakrájené na kostky a necháme v chladnu do druhého dne odležet. Odležené maso dáme stejnoměrně do pekáčku, posypeme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku a pečeme doměkka. Během pečení několikrát promícháme. Pokud chceme mít více šťávy, tak nenecháváme úplně vodu vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem a podle chuti dochutíme. Podáváme s bramborem,rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |14. května 2013
To mám moc ráda - ukládám. Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
Konato |6. května 2013
Výborné. Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
hm lakavé zkusim Odpovědět
cesalky |3. května 2013
mnam Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
JanaB |10. dubna 2013
Dobrota, vyzkouším. Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
hm, to bude gurmán,mnamka,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!