Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí se šalvějí

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátkya lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu nalijeme olej a na něj dáme maso. Posypeme nasekaným česnekem a petrželkou. Na každý plátek položíme 1/2 rajčete a 1-2 lístky šalvějě (čerstvá nebo sušená). Pokapem olejem a dusíme asi 2hod do měkka. dle potřeby maličko podlijeme vodou. Podáváme s rýží nebo těstovinama.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!