Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí perkelt

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme na kostičky,na pánvi na sádle ji necháme zpěnit,hovězí roštěnec nakrájíme na větší kostky,osolíme a zamícháme.Na pánvi maso opražíme,pak dáme do kastrólupřidáme zeleninové lečo a dusíme pod pokličkou,až maso změkne.Podle potřeby podléváme vývarem z masoxu.Nakonec přidáme mletou papriku rozpuštěnou v tuku,vše zamícháme a necháme povařit.Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!