Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně na hořčici

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso omyjeme, osušíme, naklepeme a osolíme, opepříme a prudce opečeme v rozpáleném sádle na všech stranách. Přidáme pokrájenou cibuli a koření a chvilku opražíme. Maso za občasného podlévání vývarem opečeme doměkka. Potom přidáme trochu jíšky a hořčici, vše promícháme a ještě chvíli podusíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!