Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na křenové omáčce

Autor receptu: majka231 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso svážeme nití, aby neztratilo při opékání tvar a potřeme ho směsí, kterou si připravíme z česneku, 1 PL oleje a korením.Opekáme ho na pánvi ze všech dalších stran asi 5 minút.Dáme ho vychladit a pak odstránimme niť.Lístkové těsto si vyválíme do obdélníku velikosti asi 40x40 cm, maso potřeme paštikou a zabalíme do cesta.Okraje potřeme vejcem, aby se spoje nerozešli, balíček položíme na plech, potřeme vejcem a v předehřáté rúre.Pečieme 25-30 minút.Potom si připravíme omáčku smícháním smetany s chrěnem a pažitkou . Trochu vychladlé upečené maso v cestě nakrájíme na plátky a každou porci polijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |11. května 2013
křen+pažitka , no nevím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!