Staňte se našimi fanoušky na:

Houby s bešamelem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 30 g cibule
  • 20 g másla
  • 20 g hrubé mouky
  • 400 g pokrájených čerstvých hub
  • 20 g tuku
  • 1,5 dl mléka
  • 2 vejce

Pracovní postup:

Potřebujete: 400g hub (kuřátka, žampiony, hříbky), 20g tuku, 30g cibule, sůl Bešamel: 20g másla, 20g hrubé mouky, 1,5 dl mléka, 2 vejce, pažitka, pepř, sůl, vegeta Očištěné houby nakrájíte na menší kousky a na tuku je opražíte spolu s nakrájenou cibulkou. Z másla a mouky uděláte světlou jíšku, rozředíte ji mlékem, osolíte a dohladka uvaříte. Do takto připraveného bešamelu rozbijete vajíčka, přidáte pepř, posekanou pažitku, vegetu a přimícháte podušené houby. Podusíte do zhustnutí. Podává se s chlebem nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!