Staňte se našimi fanoušky na:

Houby dušené s česnekem I.

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Houby máčíme v horké vodě asi 15 minut, scedíme je a seřízneme stonky. Česnek rozetřeme ostřím nože, vložíme jej do horké, olejem vymazané pánve, necháme 2 nebo 3 vteřiny orestovat a vyjmeme jej. Do téže pánve vložíme hříbky a dusíme je asi 10 minut. Nyní vložíme hříbky do nádoby, ve které je o čtvrtinu vývaru více, než je zapotřebí k pokrytí hub, a přidáme zázvor, nakrájený a rozetřený nožem. Uvedeme do varu a vaříme zvolna 6 minut. Před podáváním vyjmeme zázvor a houby trochu osolíme. Podáváme s čínskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!