Staňte se našimi fanoušky na:

Hořčice z jablek

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka nemusíme strouhat, umeleme je s cibulí na masovém strojku. Dohusta je rozvaříme s troškou vody. Pak přidáme ostatní suroviny a ještě chvilku vaříme. Horké plníme do skleniček. Sterilovat nemusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |25. prosince 2013
nóóóóóo vyskúšame Odpovědět
jaroslav.hulka |4. prosince 2013
Pokusím se toto vyrobit . :-) Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
to je recept přesně pro moji babičku, jablek má tolik,že neví, co s nima..už jí ho tisknu! Odpovědět
-3 |30. září 2013
jablka mám,zkusím Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!