Staňte se našimi fanoušky na:

Hořčice "PICCADILLY"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou, omytou a okapanou zeleninu s ovocem nakrájíme na kousky. Všechno dáme do velké mísy, zasypeme 80g soli, lehce promícháme, zatížíme a necháme 24 hodin opočinout. Hořčičná semínka umeleme nahrubo, směs ovoce a zeleniny propláchneme studenou vodou. Ochutnáme ji a pokud se nám bude zdát příliš slaná, namočíme ji ještě na 10 minut do studené vody. Pak ji slijeme a necháme odkapat. Přidáme mletou hořčici a dobře promícháme. Kořeněný ocet vaříme s kurkumou a zbytkem soli asi 10 minut. Během varu sbíráme z tekutiny pěnu, ještě vřelým octem přelijeme směs v míse a promícháme. Směs rozdělíme do sklenic a ty uzavřeme. Hořčici je možné konzumovat hned, ale po rozležení je pikantnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!