Staňte se našimi fanoušky na:

Holandské řízky třebětické

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mletý bůček zamícháme se všemi přísadami a necháme do druhého dne uležet v chladu. Druhý den uděláme ze směsi placičky a obalíme je ve strouhance. Potřeme rozšlehaným bílkem a smažíme na tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. srpna 2016
rád dělám Odpovědět
sari |24. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!